Wat is De Luisterkind Methode?

De Luisterkind Methode is een zachte manier om op energetisch niveau iedereen die gehoord wil worden zijn of haar wensen te laten uiten. Door af te stemmen in de energie maak ik contact met iemand en kan ik met die persoon in gesprek. Een afstemming volgens de Luisterkind Methode noemen we een Luisterkind-afstemming en heeft als doel helder te krijgen waarom je ergens op vastloopt om zo problemen op te lossen. Vrijwel meteen na een afstemming is er verandering merkbaar.

De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana Hendriks – van Beaumont.

Wat is een Luisterkind-afstemming?

Een Luisterkind-afstemming is een afstemming in de energie waarbij ik in gesprek ga met jou. Volledig blanco ga ik het gesprek in waarbij jij vertelt wat je wil vertellen; niets meer en niets minder. Ik stel vragen waarmee de antwoorden bij jou boven komen en ik zie wat we tijdens het gesprek al kunnen keren. Jouw vooraf gestelde vragen laat ik tijdens het gesprek terugkomen aan de hand van wat zich aandient in het gesprek.

Een Luisterkind-afstemming is om helder te krijgen waarom je ergens op vastloopt.

Luisterkind-afstemmingen zijn niet alleen voor kinderen. Als volwassene heb je soms ook behoefte om vragen waar je zelf niet meer uitkomt te delen met een ander.

Wat zijn de stappen?

Je vraagt een afstemming aan en daarbij geef je zo veel mogelijk achtergrondinformatie. Hoe meer ik weet, hoe meer ik het gesprek in de energie kan aangaan. Ook ontvang ik graag een foto. Je mag alle vragen benoemen die je hebt. Het mooie van deze methode is dat je er geen tijd in je agenda voor hoeft vrij te maken. Ik doe de afstemming op het moment dat het voor mij goed voelt. Je ontvangt geen tijdstip waarop ik de afstemming doe. Tijdens de afstemming luister ik, stel ik vragen en schrijf ik alles op. Het verslag van het gesprek verzend ik per e-mail naar jou.

Belangrijk

Een afstemming heeft effect als er met de tips en handvatten ook daadwerkelijk aan de slag wordt gegaan. Soms zijn de tips voor jezelf confronterend en wil je er liever nog geen aandacht aan geven; er zal dan op langere termijn nauwelijks verandering merkbaar zijn. Door met de tips en handvatten aan het werk te gaan, wordt verandering ingezet.

Contactformulier