Werkwijze

Ik werk energetisch volgens De Luisterkind Methode. Dit is een methode waarbij ik op afstand contact leg met iemand met als doel antwoorden op vragen helder te krijgen en samen te kijken naar de juiste oplossingen. De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana Hendriks – van Beaumont.


Hoe?

Na je aanvraag voor een afstemming ontvang je een antwoordmail met de de gegevens die nodig zijn voor de afstemming, een bijlage met alle informatie en het rekeningnummer voor de betaling. Na betaling maak ik de afstemming.

In de energie stem ik af op jou of je kind en voer ik met jou of met je kind een gesprek. Ik luister, stel vragen en schrijf mee. Het verslag van de afstemming mail ik naar jou.

Als je een afstemming aanvraagt, mail je mij vooraf jouw vragen die ik tijdens de afstemming meeneem. Een afstemming biedt de mogelijkheid om antwoorden op vragen naar boven te halen, waarbij jij of je kind zelf bepaalt wat er verteld wordt.

Omdat ik afstem in de energie is er geen fysieke afspraak op een bepaalde plek of op een van te voren afgesproken tijdstip. Voordeel van deze werkwijze voor jou of je kind is een veilig gevoel omdat je niet letterlijk en figuurlijk bij mij over de drempel hoeft voor het gesprek. Tevens is er geen onderbreking in het dagelijks ritme van jou of je kind. Deze veiligheid maakt dat er in het gesprek op een dieper niveau meer verteld wordt. Deze manier van werken kent geen tijdslot waardoor het gesprek in alle rust plaatsvindt, zonder op de klok te hoeven kijken.

Opnieuw een afstemming aanvragen voor hetzelfde vraagstuk is niet nodig. Met één afstemming worden voldoende handvatten verkregen om aan de slag te gaan.

Ik ben geen arts. Een afstemming is geen vervanging voor medische en/of psychiatrische consulten en/of behandelingen.

Voor wie?

Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf, voor je kind of voor een dierbare die zelf niet (meer) in staat is zich te uiten. De naam Luisterkind doet wellicht vermoeden dat het alleen aanvragen voor kinderen betreft maar dat is dus niet zo. Een Luisterkind-afstemming is voor iedereen van 0 tot 100+.

Lees meer...

Wat levert het op?

In een afstemming komen antwoorden op jouw vragen naar boven. Het geeft inzichten en je ontvangt handvatten om met de uitdagingen waar jij tegenaan loopt, aan het werk te gaan. Uitgangspunt is dat je met de inzichten en handvatten daadwerkelijk aan de slag gaat. Deze stap is van belang om een verandering te laten plaatsvinden. Een paar voorbeelden wat een afstemming jou kan brengen:

Positieve verandering

Na een afstemming is meteen positieve verandering merkbaar. Je kind slaapt bijvoorbeeld 's nachts weer door of stopt plotseling met bedplassen. Zelf kwam ik na 1 afstemming in één keer van hooikoortsklachten af; ik kon maar moeilijk geloven dat ik na tientallen jaren volledig klachtenvrij was zonder medicatie! Maar ook positieve verandering in gedrag, concentratie en welbevinden zullen opvallen. Deze methode biedt een handreiking bij o.a. eetproblemen, slaapproblemen, leerproblemen, angst, verdriet, rouw. De lijst met te nemen hobbels die op iemands pad komen is oneindig.

Weer lekker in je vel

Lichamelijke klachten als buikpijn, terugkerende hoofdpijn, hooikoorts, oorontsteking, allergie maar ook klachten gerelateerd aan bijvoorbeeld faalangst, stress of onzekerheid kunnen aangepakt worden. Waarom strandt bijvoorbeeld steeds een poging tot afvallen? Hoe kom je van je hooikoorts af?

Rust, balans in je gezin

Na een afstemming ervaren ouders dat hun kind rustiger is, 's nachts doorslaapt, beter eet, minder of helemaal geen angsten meer heeft, stopt met bedplassen of makkelijker in de omgang wordt. Er zijn talloze uitdagingen die kinderen te verwerken krijgen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden.

Je kind weer zien bloeien

Als ouder wil je maar één ding: een gezond en gelukkig kind. Een afstemming geeft jou of je kind de mogelijkheid in alle puurheid te kijken naar de belemmeringen die er zijn. De handvatten die worden aangereikt geven je als ouder het vertrouwen dat je weet wat je kind ècht nodig heeft. Hoe mooi is dat!

Ga jij de uitdaging aan om bij jezelf naar binnen te kijken om te zien wat er werkelijk speelt?


Contactformulier