Voorstellen

Welkom! Fijn dat je mijn website bezoekt. Mijn naam is Anita Zwiers en ik woon in Vleuten. Het is mijn missie om mensen te ondersteunen grip te krijgen op hun situatie. Om dit te bereiken werk ik als luisterkindwerker volgens de Luisterkind Methode. Graag help ik je weer op weg als je het even niet meer weet, zodat je vol zelfvertrouwen verder kunt.

In mijn aardse leven ben ik 30 jaar werkzaam als docent Engels in het voorgezet en middelbaar onderwijs. Daarnaast ben ik sinds 1997 UNICEF-vrijwilliger omdat ik me realiseerde dat wereldwijd niet alle kinderen in een veilige, warme omgeving worden geboren. Ik ben praktisch ingesteld en help graag waar ik kan.

Sinds enkele jaren ben ik ook spritueel werkzaam. Voor mij als aardse meid die met twee poten in de klei staat, was dat schakelen: tijdens de opleiding Luisterkindwerker vloog ik van de ene verbazing in de andere, probeerde te begrijpen wat er zoal gebeurde en bleef zoeken naar verklaringen. Het verwonderde me keer op keer wat ik allemaal mee maakte tot het besef kwam dat er simpelweg geen doordachte verklaringen zijn: in de energie gebeurt iets zonder dat het verklaard kan worden. Pas toen ik stopte met zoeken naar verklaringen, kon ik met hart en ziel me overgeven aan mijn spirituele groei. Dus zeg ik: stop met denken en volg je gevoel want uiteindelijk klopt je gevoel altijd! Mijn spirituele leven neem ik zoals het komt dus ik laat het maar gewoon gebeuren zonder verdere verklaringen te zoeken.

Zesde zintuig zweverig? Mooi niet!

Als tiener maakte ik dingen mee waarvan ik steeds dacht: "Da's ook toevallig!" Rond mijn dertigste kreeg ik het gevoel dat er meer is dan alleen het aardse bestaan waarin wij nu leven en besloot ik twee dingen: toeval bestaat niet èn mijn gevoel klopt altijd!
Lees verder...

Waarom de naam Kleurrijk Luisteren?

Kleurrijk Luisteren koos ik omdat ik visueel ben ingesteld en heel blij word van heldere kleuren. Tegelijkertijd ga ik juist volledig kleurloos, helemaal blanco, een afstemming in. Deze schijnbare tegenstelling vind ik bijzonder. Kleurrijk Luisteren maakt me blij en graag help ik jou op weg met de inzichten die voortkomen uit een afstemming. Mijn missie is om mensen te helpen allerlei hobbels te nemen om met inzichten en praktische adviezen weer grip op de situatie te krijgen.

When you talk, you are only repeating what you already know.

If you listen you learn something new.

Dalai Lama

Contactformulier